Viden
Den studerende skal have viden om:
- Hvad service er og hvilke gaps, service kan skabe
- Metoder til at undersøge kundens servicebehov
- Metoder til service analyse
- Metoder til at skabe kundeløfter
- Metoder til at skabe kundeoplevelser og kunderejser
- Metoder til at reklamationshåndtere
- Metoder til at skabe bevidsthed om kommunikationen
Færdigheder
Den studerende skal have færdighed i at:
- Beskrive, analysere og vurdere en virksomheds serviceproces
- Kortlægge en virksomheds touch points og behov for
serviceforbedring
- Benytte forskellige metoder til at skabe serviceløfter og
kunderejser
Kompetencer
Den studerende opnår kompetencer i at:
- Gennemføre en service management opgave fra afdækning af
servicebehov, touchpoint analyse, serviceløfte og
kunderejse-design.
- Udforme forslag til forbedring af service gaps og
reklamationshåndtering
- Beskrive, analysere og vurdere samspil mellem virksomheders
forretningsstrategi og servicestrategi.