Viden
Den studerende skal:
• Forstå og reflektere over hospitality-branchens
rekrutteringsgrundlag og
karrieremuligheder
• Forstå og reflektere over hvorledes hospitality indgår i andre
brancher
• Forstå og reflektere over brancherelateret professionalisme og
professionsidentitet
• Forstå og reflektere over eksisterende muligheder for personlig
og
selvstændig kompetenceudvikling
Færdigheder
Den studerende skal kunne:
• Anvende metoder og redskaber til at identificere
hospitality-erhvervets
nuværende og fremtidige kompetencebehov og vælge relevante
karrieremuligheder i forhold til hospitality-erhvervet.
• Vurdere og formidle egne praksisnære og teoretiske kompetencer og
vælge
relevante professionelle netværk i hospitality-erhvervet man vil
deltage i.
Kompetencer
Den studerende skal kunne:
• udvikle en personlig kompetenceudviklingsplan baseret på egen
professionelle kompetenceprofil og kompetencegapanalyse.
• indgå selvstændigt i faglige og tværfaglige netværk.
• identificere egne og andres læringsbehov for at kunne udvikle og
vedligeholde relevante kompetencer i forhold til
employability.