Viden
Den studerende skal:
• have udviklingsbaseret viden om professionens og praktikstedet
praksis og anvendt
teori og metode
• kunne reflektere over virksomhedens metoder og praksis set i
relation til den på
uddannelsen anvendte teori
Færdigheder
Den studerende skal kunne:
• anvende virksomhedens metoder og redskaber og mestre de
færdigheder, der
knytter sig til praktikstedet og hospitality-erhvervet
• vurdere praksisnære og teoretiske problemstillinger og indsamle
data og på
baggrund heraf begrunde og vælge relevante løsningsmodeller til
problemstillingerne
• formidle de faglige problemstillinger og løsningsmodeller til
kollegaer og
samarbejdspartnere.
Kompetencer
Den studerende skal:
• kunne håndtere komplekse, udviklingsorienterede arbejdsopgaver.
• selvstændigt kunne indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde i
virksomheden og
påtage sig ansvar.
• identificere egne faglige og personlige læringsbehov under
praktikforløbet og
udvikle egen viden, færdigheder og kompetencer i relation til
virksomheden.