Viden
- Udviklingsbaseret viden om professionens og fagområdets praksis
og anvendt teori og metode i forhold til innovation og
entrepreneurship
- Udviklingsbaseret viden om ledelsesmæssige teorier og metoder og
disses anvendelse i praksis
- Viden om relevante modeller til vurdering af vækst og
udviklingsmuligheder og disses anvendelse i praksis
- Forståelse for og kan reflektere over forskellige typer af
innovative og entreprenante miljøer og disses potentiale.
Færdigheder
- Vurdere praksisnære og teoretiske problemstillinger samt udvikle
bæredygtige og skalerbare forretningskoncepter i nye og
eksisterende virksomheder
- Anvende og vurdere en bred vifte af ledelsesværktøjer i
forskellige udviklingsfaser og i forhold til forskellige målgrupper
i en ny eller eksisterende virksomhed
- Formidle praksisnære og faglige problemstillinger, processer og
løsninger til samarbejdspartnere og brugere.
Kompetencer
- Handle entreprenant ved at kunne identificere, udvikle og
eksekvere på forretningsmuligheder i nye og eksisterende
virksomheder og organisationer
- Selvstændigt indgå i fagligt og tværfagligt samarbejde og
herunder styre og gennemføre en udviklings- og innovationsproces og
som led heri påtage sig ansvar inden for rammerne af professionel
etik med nysgerrighed, kreativitet, samarbejde, handlekraft og
kritisk tænkning - Lede og agere professionelt i komplekse og
udviklingsorienterede situationer samt opbygge og udnytte
personlige og organisatoriske netværk
- identificere egne og andres læringsbehov for at kunne udvikle og
vedligeholde relevante kompetencer i forhold til
professionen.