Viden
Den studerende
• har viden om virksomhedens kerneområder og organisation
• har viden om laboratoriets arbejdsflow, herunder planlægning og
fordeling af opgaver, kommunikationsveje og beslutningsprocesser
• har viden om virksomhedens sikkerhedsorganisation
• har viden om laboratoriets arbejdspladsvurderinger,
arbejdspladsbrugsanvisninger og affaldshåndtering
• har viden om laboratoriets kvalitetssikring, herunder procedurer
der sikrer pålidelige resultater og dokumentation
• har viden om og forståelse af anvendte analysetekniske metoder
Færdigheder
Den studerende
• kan anvende laboratoriets gældende regler for arbejdsmiljø,
herunder anvendelse af sikkerhedsudstyr og personlige værnemidler
• kan anvende laboratoriets gældende kvalitetssikringsprocedurer
til dokumentation af eget arbejde og kvalitetssikring af
analyseresultater, metoder og udstyr
• kan anvende et bredt udsnit af laboratoriets analysetekniske
metoder samt vurdere og formidle laboratorieobservationer og
-resultater til samarbejdspartnere
Kompetencer
Den studerende
• kan deltage i fagligt og tværfagligt samarbejde
• kan håndtere rutinemæssige laboratorieopgaver samt optimerings-
og udvik-lingssituationer i laboratoriet
• kan i en struktureret sammenhæng tilegne sig ny viden,
færdigheder og kompetencer i relation til
laboratorieområdet