Viden
Den studerende skal:
• have udviklingsbaseret viden om hospitality-erhvervets praksis og
anvendt
teori og metode indenfor hostmanship1
• kunne forstå praksis, anvendt teori og metode indenfor
hospitality samt
kunne reflektere over hospitality-erhvervets praksis og anvendelse
heraf.
Færdigheder
Den studerende skal kunne:
• anvende metoder og redskaber indenfor hospitality og hostmanship
samt mestre de værktøjer, der knytter sig til beskæftigelse inden
for hospitality erhvervet
• vurdere praksisnære og teoretiske problemstillinger omkring
hospitality og hostmanship samt begrunde og vælge relevante
løsningsmodeller i forhold til hospitality erhvervet
• formidle praksisnære problemstillinger og løsninger i forhold til
værtskabet til gæster og medarbejdere indenfor
hospitality-erhvervet.
Kompetencer
Den studerende skal kunne:
• udvikle og implementere oplevelser for gæsten, der samtidig
skaber
økonomisk værdi for virksomheden ud fra et etisk, respektfuldt og
bæredygtigt perspektiv
• indgå selvstændigt i fagligt og tværfagligt samarbejde og påtage
sig
hostmanship
• identificere egne og andres læringsbehov for at kunne udvikle og
vedligeholde
egen viden, færdigheder og relevante kompetencer i forhold til
hostmanship
og gæsteforståelse