Viden
Den studerende skal:
• have udviklingsbaseret viden om hospitality-erhvervets praksis og
anvendt
teori og metode i forhold til styring af driften
• kunne forstå praksis, anvendt teori og metode til styring af
drift samt kunne
reflektere over hospitality-erhvervets praksis og anvendelse af
teori og
metoder i forbindelse med driftsstyring.
Færdigheder
Den studerende skal kunne:
• anvende metoder og redskaber til styring af drift og mestre de
styringsværktøjer, der knytter sig til beskæftigelse inden for
hospitality erhvervet
• vurdere praksisnære og teoretiske problemstillinger omkring
driften samt begrunde og vælge relevante løsningsmodeller i forhold
til hospitality erhvervet
• formidle praksisnære driftsmæssige problemstillinger og løsninger
til interessenter indenfor hospitality-erhvervet.
Kompetencer
Den studerende skal kunne:
• indgå selvstændigt i samarbejde omkring analyse af virksomhedens
situation og give forslag til optimering af driften
• indgå selvstændigt i et tværfagligt samarbejde med relevante
interessenter
på baggrund af en strategisk forretningsforståelse
• identificere egne og andres læringsbehov for at kunne udvikle og
vedligeholde egen viden, færdigheder og relevante
styringskompetencer i forhold til hospitality-branchens
praksis.