Viden
Den studerende skal:
• have udviklingsbaseret viden om hospitality-erhvervets praksis og
anvendt
teori og metode i forhold til den strategiske værdiskabelse
• kunne forstå praksis, anvendt teori og metode inden for
strategisk
værdiskabelse samt kunne reflektere over hospitality-erhvervets
praksis og
anvendelse heraf.
Færdigheder
Den studerende skal kunne:
• anvende metoder og redskaber til strategisk værdiskabelse og
mestre de strategiske værktøjer, der knytter sig til beskæftigelse
inden for hospitality erhvervet
• vurdere praksisnære og teoretiske problemstillinger omkring
strategi samt begrunde og vælge relevante løsningsmodeller i
forhold til hospitality erhvervet
• formidle praksisnære strategiske problemstillinger og løsninger
til interessenter indenfor hospitality-erhvervet.
Kompetencer
Den studerende skal kunne:
• indgå selvstændigt i et fagligt og tværfagligt samarbejde med
ledelse og
medarbejdere om at udvikle og implementere løsninger i forhold til
virksomhedens strategiske udfordringer
• indgå selvstændigt i alliancer/netværk med andre relevante
interessenter
med henblik på at udvikle hospitality-virksomheden
• identificere egne og andres læringsbehov for at kunne udvikle og
vedligeholde egen viden, færdigheder og relevante strategiske
kompetencer.