Viden
Den studerende skal:
• Have udviklingsbaseret viden om service- og oplevelseserhvervenes
selskabs- og
organisations-, markeds-, konkurrenceformer samt forståelse for
virksomheders vision,
mission, mål og værdier
• Kunne forstå den forretningsmæssige og juridiske praksis og
central anvendt teori og
metode i service- og oplevelsesvirksomheder og deres anvendelse
heraf
Færdigheder
Den studerende skal kunne:
• Anvende centrale metoder og redskaber fra service- og
oplevelseserhvervet til at beskrive
virksomhedens situation
• Vurdere service- og oplevelsesvirksomheders praksisnære
udfordringer, herunder de
økonomiske forhold til opstilling og valg af løsningsmuligheder på
taktisk og operationelt
niveau
• Formidle service- og oplevelsesvirksomheders praksisnære
problemstillinger og
løsningsmuligheder til samarbejdspartnere, gæster, kunder,
medarbejdere, frivillige m.fl.,
på taktisk og operationelt niveau
Kompetencer
Den studerende skal:
• Kunne deltage i fagligt og tværfagligt samarbejde om service- og
oplevelsesvirksomhedens taktiske og operationelle drift
• I en struktureret sammenhæng, kunne tilegne sig ny viden,
færdigheder og kompetencer
om drift af service- og oplevelsesvirksomheder på taktisk og
operationelt niveau
• Kunne håndtere udviklingsorienterede situationer i service- og
oplevelsesvirksomheden på
taktisk og operationelt niveau